ξύλα πέτρες και τσαλιά καμμένα, ήτοι σκίτσα, σκέψεις και σχόλια του Νικόλα

19 Ιουν 2010

φρουτάκια ΛΑΣΟΚ

Τελικά η συναίνεση του ΛΆΟΣ με τον Γιωργάκη και το Μητσοτακέικο δεν γίνεται αποκλειστικά και μόνο για επαγγελματικούς λόγους. Δεν είναι, μόνο, ότι ο Χεριχέρης θέλει ένα υπουργείο, και για να πετύχει αυτό το στόχο κάνει ότι κάνει. Υπάρχει, σε όλη αυτή τη ξεφτίλα, και ιδεολογική συμπόρευση!
Την στιγμή που το Διευθυντήριο Γιωργάκη-Ντόρας-Καρατζαφέρη έσπευσε να παράσχει έναν μανδύα νομιμοποίησης στην κατοχή της χώρας και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού, επιστρατεύεται κάθε μέσο για να αποσπάσει ακόμη και την τελευταία σταγόνα αξιοπρέπειας που του έχει απομείνει.
Φρουτάκια!
Αυτό μας έλειπε! Αυτό χρειάζεται πάνω απ'όλα ο ελληνικός λαός!
Και εμφανίζεται ο ντενεκές, ο Βορίδης, για να δώσει ιδεολογική κάλυψη στην πολιτική, αυτή, αλητεία! Να μας πει, ηδονιζόμενος, ότι πολλοί άνθρωποι θα καταστραφούν. Ότι πρέπει οι άνθρωποι να ελέγχουν τα πάθη τους. Ότι χρειάζεται ατομική ευθύνη!
Ξέρει ο Βορίδης ότι η εξαθλίωση της πατρίδας μας, την οποία ο ίδιος ψήφισε, θα φέρει ανθρώπους στον απόλυτο εξευτελισμό, προκειμένου να πληρώσουν το νοίκι και να ταίσουν την οικογένειά τους. Ξέρει ότι με τα φρουτάκια, την δεδομένη στιγμή, το κράτος εμφανίζεται ως γύπας που γυροφέρνει τον ετοιμοθάνατο. Και το δέχεται. Το επικροτεί! Προσπαθεί να μας πείσει με ιδεολογικά επιχειρήματα. Και ποιά είναι τα επιχειρήματα αυτά; Τα εξής:
ηθικολογία, περιφρόνηση, υποκρισία και ειρωνία!
Καταστρέφονται άνθρωποι, διαλύονται οικογένειες, κλείνουν σπίτια και αυτός ειρωνεύεται! Κάνει και πλακίτσα!
Ο νεκρόφιλος!


1 σχόλιο: