ξύλα πέτρες και τσαλιά καμμένα, ήτοι σκίτσα, σκέψεις και σχόλια του Νικόλα

12 Μαρ 2012

Γουέλκαμ του Γκρήχενλαντ


Γουέλκαμ του Γκρήχενλαντ
Η νέα διαφήμισις του Υπουργείου Οικονομικών δια την προσέλκυσιν ξένων επενδυτών εις την χώραν.


ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

Σκλάβεν λυώστεν ** εργασιακή πειθαρχία

Κομπίνεν αρπάχτεν ** επιχειρηματικές ευκαιρίες

Μίζεν μασέλεν ** συνεργάσιμο δημόσιο

Μπατίρεν φουκαράντεν ** υψηλό βιοτικό επίπεδο

Μπάτεν σκύλεν αλέστεν ** επενδυτικός παράδεισος


εφημερίδα Ρήξη, φ. 83, Μάρτιος 2012

6 σχόλια:

  1. γοητευμενη μεσιε...χχχ[?]λα μπωεσυ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπαρδόν το γαλλικό με μπερδεύει! μπωεσύ;
    τέλοσπάντων, μου αρκεί που είσθε γοητευμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βρισκω πως εδω περα,κατι κινειται,κατι σαλευει,εχει δυναμικη...υστερα,παντα το σκιτσο μου ασκουσε μια περιεργη επιδραση.τα μαυροασπρα του σενπε ηταν τα πρωτα και μετα απλα ετσι ανεξηγητα παντα κολλαγα στο σκιτσο.εντελως αταλαντη στα εικαστικα,αμφιθυμικες οι σχεσεις μου με με τον λογο,μ'αρεσει που εδω βλεπω μια υπεροχη,σαρκαστικη αλληλοαναιρεση εικονας-λεκτικου κωδικα.[ντανταικες εμμονες...]τι επικρατει???δεν ειναι εκει το θεμα!θα συνεχισω να παρακολουθω τον...τροπο σας μεσιε!!σας αποχαιρετω μη θελοντας να παρεξηγηθω ως αλλο ενα θηλικο,κομπλεξικο ουφο που επαθε ποιοτητα επειδη εφυγε καποτε απ'το μαντρι του και μπηκε σε ενα αλλο με διαφορετικα,καπως πιο εξωτικα ζωα.και επειδη "η επιθυμια γεννιεται στον τοπο του αλλου",στο εξης θα περιδιαβαινω στον τοπο σας,αθορυβα!!γεια χαρα,χχχ...λα μπωεσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κινείται; σαλεύει; Υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις, φρονώ!
    Στα της κουλτούρας, πάντως, με βρίσκετε ολίγον αδιάβαστο (τα περί ντανταικών αλληλοαναιρέσεων του λεκτικού κώδικα δεν τα πολυέπιασα)(σχεδόν καθόλου, δηλαδή) (δηλαδή ντιπ), οπότε για να μην παρεξηγηθώ ως ούφο που κάνει κανά καλό σκίτσο που και που αλλά δεν σκαμπάζει και πολλά, σας μερσώ δια τα καλά λόγια, σας επιπλήτω δια την υπερβολική μετριοφροσύνη και σας καλώ να μας επισκέπτεστε, όχι όμως αθόρυβα, καθότι, ναούμ, θέλει και τη πάρλα του θέμα, να γίνεται κανά σχόλιο να έχουμε κουβέντα, ναούμ, την καλησπέρα μου - θα έλεγα, το λοιπόν, πως φαίνεστε ενδιαφέρον άνθρωπος νομίζω, πλην δεν είμαι καλός στα κοπλιμάν, κατά συνέπειαν, να περνάτε να τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ξαναδιαβαζοντας το σχολιο που ειχα στειλει με τα ντανταικα μου κλπ,επαθα κολπο!ενδιαφερον που εντοπισατε μετριοφροσυνη μεσα σε ολο αυτο!!ευχαριστω δια την ουσιαστικη ευγενεια.εγω αν το διαβαζα,θα σαρκαζα,εφοσον θα ημουνα βεβαιη πως προκειται για μεγαλο ψωνιο!αλλα παντα ετσι παθαινω οταν ενθουσιαζομαι[επιμενω να αφηνομαι ακομη που κ που στον ενθουσιασμο η αμετανοητη...!]υπερβαλλω με ολη τη σημασια της λεξης!εν πασει περιπτωσει,αγραμματη ειμαι,μα εντελως αγραμματη,ημιμαθης!!ερασιτεχνισμοι ζωης,πεταγματα,ορια,ολο αυτο δεν ειναι γνωση.τα ξαναλεμε λοιπον,γιατι οχι!καλες εμπνευσεις ευχομαι,υλικον αυθονον.λα μπωεσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ερασιτεχνισμοί ζωής, πετάγματα, ενθουσιασμός... Νομίζω είναι το ιδανικό προφίλ! Γουέλκαμ στη παρέα, να μερνάς να τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή