ξύλα πέτρες και τσαλιά καμμένα, ήτοι σκίτσα, σκέψεις και σχόλια του Νικόλα

7 Μαρ 2013

καμπάνια Say NoΣτα πλαίσια της επιχείρησης αυτογελοιοποίησης του πολιτικού συστήματος, οι εκκολαπτόμενοι ντενεκέδες της Νέας Δημοκρατίας, γνωστοί και ως ΟΝΝΕΔ, σκέφτηκαν την καμπάνια «Say No», στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ενάντια στη βία με γενικό τίτλο “η βία δεν έχει χρώμα” στην πολιτική σκέψη και δράση στη χώρα μας. Στήσανε λοιπόν μια μοδέρνα κιτς ιστοσελίδα, την say-no.onned.gr, λινκ εδώ , εδώ και εδώ, όπου κατεβάζεις ένα εκπληκτικής καλαισθησίας σκιτσάκι:
και μετά το τραβάς φωτογραφία:
 και το αναρτάς πίσω στη σελίδα, μαζί με κάποιο εμπνευσμένο σχόλιο-ατάκα, όπως αυτό:

Extremism is not an ideology!

 Επειδή ως γνωστόν τα άτομα που προσελκύει ο εν λόγω πολιτικός χώρος δεν φημίζονται για την ευφυία και πρωτοτυπία τους, μέχρι στιγμής οι φωτογραφίες είναι μάλλον αδιάφορες (κάτι βλήματα που κολλάνε το σκιτσάκι στη μούρη τους, ή το πετάνε απο δω και απο κει), ενώοι ατάκες είναι από γελοίες, έως εξοργιστικές.

Το xilapetres, στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης των μελών του (δηλαδή εμένα και του Εddie) στις ομάδες ατόμων με ειδικές ανάγκες (όπως η ΟΝΝΕΔ), αποφάσισε να συμβάλλει στην καμπάνια, με μια δική του εικόνα, μεστή πολιτικού νοήματος. Δυστυχώς στη σχετική ιστοσελίδα μας γνωστοποιήσαμε ότι δεν μπορούμε να την αναρτήσουμε. Οπότε την βάζουμε εδώ, ώστε να την πάρουν οι σύντροφοι της ΟΝΝΕΔ, να την βάλουν αυτοί. Με αίσθηση κοινωνικής ευθύνης καλούμε όλους τους αναγνώστες του ιστολογίου να συμβάλλουν στη σπουδαία τούτη καμπάνια.
εκ της διευθύνσεωςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου