ξύλα πέτρες και τσαλιά καμμένα, ήτοι σκίτσα, σκέψεις και σχόλια του Νικόλα

1 Ιουλ 2011

όποιος με ξαναπεί «υπερβολικό» και «κολλημένο» που δεν θέλω να υπάρχει συσκευή τηλεόρασης στο σπίτι θα τον πάρει ο διάολος και θα τον σηκώσει



η ψηφιακή αφόδευση αλιεύθηκε υπό του κυρίου Κ

14 σχόλια:

  1. Λυπάμαι , δεν αντέχω να δω ολόκληρο αυτό το βίντεο της υπέρτατης Μαλακίας . Προτιμώ να τον παίξω μόνος μου παρέα με μία τσόντα της Τσιτσιολίνας . Γνωρίζω πολύ καλά την Ιταλικήν , οπότε δεν έχω και πρόβλημα με τη γλώσσα .
    Εναν πολιτικάντη όμως , από αυτούς που διαθέτουν μακριές γλώσσες δεν βρίσκω για να έρθει να μου τον γλύψει !!!
    Ασχετο ! Κοπιάρισα το σηματάκι του Blog σου και το έβαλα μαζί με το Link δεξιά στις Ασπιρίνες , μετά απο την Υαινα . Εάν δεν γουστάρεις , πες μου να το σβήσω . Σε έχω πάντως , Πρώτο τραπέζι Πίστα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρόσεχε Κώστα τι ζητάς! Οι πολιτικάντηδες έχουν γλώσσα, αλλά έχουν και δόντια! Και πεινάαααααανε!

    ευχαριστώ και για το λινκ, αδερφέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το βίντεο είναι μία όαση δροσιάς μέσα σε όλα τα δυσάρεστα που ζούμε. Γιατί να οργιζόμαστε με τέτοιες καλοπροαίρετες πρωτοβουλίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπευθύνως αναρτάς τέτοιου είδους σχόλια; Διότι αν ήταν άλλως πως, ίσως να είχες κάποια δικαιολογία για το -εξόχως- άστοχο της κρίσης σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε είσαι υπερβολικός μερικές φορές.

    Δημητράκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραίο ιστολόγιο έχεις αδερφέ
    Πάντως εγώ βλέπω μόνο ειδήσεις του μέγκα...
    Είμαι κολλημένος με την όλγα Τρέμη...μυρίζει πασοκίλα και ξεφτίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νίκο μου , ο Φώτης απο την PUB , μου είπε να σε ενημερώσω ότι Κυριακή 10 Ιουλίου απο τις 18μμ έως τις 21μμ θα βάλει ψησταριά έξω απο το μαγαζί , με διάφορα κοψίδια ( Λουκάνικα και μπριζολίδια )και μου έδωσε το ελεύθερο να σε καλέσω . Θα σε περιμένουμε !!! Εγώ θα κάνω ατμόσφαιρα πετώντας Δακρυγόνα ! (Να μη σου λείψει τίποτα) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ιρλανδοπάμπ με ελληνοκοψίδια; Μέσαααααα!

    Τάσο, θυμάσαι που λέγαμε για τη σχιζοφρένεια που έχουμε σα λαός; Σκέψου ότι ακολουθούμε όλα τα σκατά που πρωτολανσάρει η Αμερική, και παράλληλα αλούμε και τα τραγούδια που κράζουν τα σκατά αυτά! Ταυτόχρονα!

    Ιωάννη καλωσήλθες, να μας επισκέπτεσαι! Η έλξη που νιώθεις για την Τρέμη είναι κλινικά ελέγξιμη - προτείνω για αρχή συχνές επισκέψεις στο μπλογκ «Πασόκ ή τέφρα»
    http://pasokhtefra.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΣΟΚ ή τέφρα; Και νόμιζα ότι ήμουν εκτός συναγωνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ε, όχι βρε αδερφέ, μη νομίζεις. Το Πασόκ ή Τέφρα είναι μεν εντυπωσιακό, αλλά λαϊκίζει. Ενώ το δικό σου είναι πιο σοβαρό, πιο ιντελλεκτσουέλ, πιο... πως να το πω βρε παιδί μου... πιο υπεύθυνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ευχαριστώ φίλτατε. και τρόμαξα: νόμισα προς στιγμήν ότι διεκδικούμε το ίδιο μερίδιο αγοράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. είναι όντως διαφορετικά τα τάργκετ γκρουπ. Το Πασόκ ή Τέφρα απευθύνεται σε μικρομεσαίους του ευρύτερου δημόσιου τομέα, επαγγελματίες συνδικαλιστές και λαϊκά στρώματα της επαρχίας. Το δικό σου αγγίζει περισσότερο επιχειρηματίες των μεσαίων στρωμάτων, φοιτητές οικονομικών και πολιτικών επιστημών, Έλληνες της διασποράς και τον Παπαχελά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή