ξύλα πέτρες και τσαλιά καμμένα, ήτοι σκίτσα, σκέψεις και σχόλια του Νικόλα

13 Μαΐ 2014

Οδηγός δημοτικών εκλογών στο Χαλάνδρι


Σύντομος εικονογραφημένος οδηγός των υποψηφίων δημάρχων εις τας δημοτικάς εκλογάς του 2014 εις το Χαλάνδρι, μετά συντόμων σχολίων τινών.


1. Γιώργος Κουράσης - Χαλάνδρι σε δράση (σε ελεύθερη πτώση)
Η δημαρχάρα μας! Ο νυσταλέος νεοδημοκράτης με τα μεγάλα έργα. Και τις μεγάλες κουτάλες. 
Άξιος διάδοχος του υπόδικου Ζαφειρόπουλου. Να τον χαιρόμαστε!2. Γιάννης Λαδόπουλος - Mπορούμε όλοι μαζί για το Χαλάνδρι (να το διαλύσουμε)
Ο αειθαλής παράγοντας, στελεχάρα και του Κουράση και του Ζαφειρόπουλου πιο πριν, και του Παττακού ακόμα πιο πριν. Κατεβαίνει υποψήφιος γιατί, όπως λέει ο ίδιος, το Χαλάνδρι χρειάζεται νέα πρόσωπα! Είναι γνωστός για το σπουδαίο έργο του στον Δήμο: αφού έκλεισε 4 παιδικούς σταθμούς, πρότεινε την αύξηση του... μισθού του.


3. Στάθης Ανδρεόπουλος - Χαλάνδρι, φιλική πόλη (για τα λαμόγια)
Το 2 φορές χρυσό αγόρι του Πασόκ, αποφάσισε αυτή τη φορά να το παίξει ανεξάρτητος, μπα και μαζέψει καμιά ψήφο. Μάζεψε και τη στήριξη των νεοφιλελεύθερων του Στέφανου Μάνου για το γούρι.


4. Άγγελος Νταβίας - Χαλάνδρι αλλάζουμε πορεία (360 μοίρες)
Άλλη πασοκοστελεχάρα του παλαιού καλού καιρού. Μικροπαραγοντίσκος με παραισθήσεις μεγαλείου. Δηλώνει ανεξάρτητος, βολοδέρνει μεταξύ Πασόκ και Σφύριζα, αλλά δε λέει όχι και σε καρέκλες από τον Κουράση και τον Ζαφειρόπουλο. Πάει με όλα και συμφέρει!


5. Γιώργος Θωμάς - Χαλάνδρι, πόλη για να ζεις (αν είσαι πασοκάρας)
Πάνω που γεμίσαμε μαυρογιαλούρους και τοπικούς παράγοντες, ήρθε και το βαρύ πυροβολικό της ανανέωσης. Βουλευτής του Πασόκ και υφυπουργός στα χρόνια της μάσας της Ολυμπιάδας. Έχει κάνει μετάσταση στη ΔΗΜΑΡ και κατεβαίνει κατά Χαλάνδρι μεριά να δείξει στους ντόπιους μικροπαράγοντες το δε ρήαλ θίνγκ.


6. Λούλα Καρατζά - Λαϊκή Συσπείρωση (εντός του κόμματος)
ΚΚΕ ορίτζιναλ, κατεψυγμένο. Χαρντ κορ καταστάσεις. Μόνο για τους φανατικούς του είδους. Η ψήφος είναι μυστική, αλλά το μούτζωμα δημόσιο.
Προσοχή μη μας κοπούν τα χέρια Δευτέρα πρωί!
Γι' αυτό αφήνουμε τους μαυρογιαλούρους στη μιζέρια τους και ψηφίζουμε:
7. Σίμος Ρούσσος, Αντίσταση με τους πολίτες του Χαλανδρίου


 ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΙΣ
Βοηθήσατε εις την προπαγάνδα της παρατάξεως.
Κατεβάσατε και τυπώσατε τα σούπερ αφισέτα του Ξύλα Πέτρες.
Τοιχοκολλήσατε εις τη γειτονιά σας!
το γραφείον Διαφωτήσεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου