ξύλα πέτρες και τσαλιά καμμένα, ήτοι σκίτσα, σκέψεις και σχόλια του Νικόλα

5 Σεπ 2010

deal «βόμβα» στα Μ.Μ.Ε.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, την περασμένη εβδομάδα έκλεισε ένα επιχειρηματικό deal που θα ταράξει τα νερά στο χώρο των Μ.Μ.Ε.
Όπως μεταδίδουν και τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, επήλθε τελικώς συμφωνία ανάμεσα στους δύο διάσημους σκύλους της δημοσιογραφίας.

Ο Σαββάκης Παλαιολόγος, ο Τρίτος, εκδότης της εφημερίδας «Ένωσις» της Λευκωσίας, υπέγραψε συμφωνία με τον Eddie «Φριξ» Ξυλοπετρίδη, απόστρατο Επιλοχία και μεγαλοστέλεχος του μπλογκ «Ξύλα Πέτρες», ο οποίος και θα διατηρεί από δω και πέρα μόνιμη στήλη στην «Ένωση».

Ο Σαββάκης, λίγο προ της υπογραφής της ιστορικής συμφωνίας

Ο Eddie, σε παλαιότερη φωτογραφία του, λίγο προ της αποστρατείας του

Η στήλη, που ονομάζεται «Ελλαδικά Νέα», εγκαινιάστηκε στο τεύχος Σεπτεμβρίου, με την δημοσιογραφική κάλυψη του τορπιλισμού του καταδρομικού «Πασόκ», τον 15αύγουστο, στην Πάρο, από αγνώστου ταυτότητος υποβρύχιο.


Τα νέα αυτά φέρνουν τα πάνω κάτω στο χώρο, καθώς δημιουργείται ένας νέος δημοσιογραφικός άξονας Αθήνας-Λευκωσίας, με πολλές προεκτάσεις στην λεγόμενη «διπλωματία των σκύλων» (γνωστής και ως «διπλωματίας των σσσιύλλλων»)

Την «Ένωση» μπορείτε να τη διαβάσετε ονλάιν, στον διαδικτυακό της χώρο, ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Αφενός, ο Διογένης (ο κυνικός) είναι ο αγαπημένος μου φιλόσοφος, οπότε χαίρω ιδιαιτέρως γι' αυτή την -κυνική- συνεργασία! Αφετέρου, τα θέλεις και τα παθαίνεις...;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμ, έτσι γίνεται όταν μπλέκεις σε παρασ-κυνιακές διεργασίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή